Home Ce am mai făcut Pofta de slabit sustinuta de pofta de „biciclit”

Pofta de slabit sustinuta de pofta de „biciclit”

by Andra

Pe la varsta de 12 ani am avut o bicicleta pe care m-am urcat fiindca era frumoasa, verde. Practicam deja atletism de 3 ani, mi se parea ca ma cam incurca. Dar era frumoasa…

Pe ea, insa, mi se parea ca sunt eu mai frumoasa. Si am indragit aceasta forma de miscare pana in adolescenta tarzie, cam pana pe la varsta de 17 ani, cand aveam alte treburi, acela specifice: flori, fete, filme sau baieti.

Pe vremea aceea nu ma gandeam la slabit. Nici nu era nevoie.

Cand l-am nascut pe fiul meu, imi doream sa faca orice sport si in fiecare cate a incercat, m-am regasit si pe mine in poveste. Ei bine, cand s-a urcat pe bicicleta, l-am invidiat. Si pentru ca i-a placut si lui, m-am regasit in aceasta bucurie, ceea ce m-a facut sa prelungesc pauza de „biciclit” pana cand am implinit varsta de 40 ani.

Si de atunci, de cand m-am urcat din nou pe ea, adica de 12 ani, sufar in anotimul rece, cand iar mi se face dor. Adevarul e, ca e tare frumoasa.

Si fac febra musculara, la picioare, la brate si chiar la spate. Nu e numai frumoasa, imi face si bine. Si am aceeasi stare ca atunci cand am „biciclit” prima oara.

You may also like

Leave a Comment