Home Ce am mai făcut Se intampla acum 13 ani

Se intampla acum 13 ani

by Andra

Sa lasi ceva in urma ta? Sa cresti un copil care sa se descurce in viata? Sa lasi loc de “buna ziua” pe unde mergi? Sa nu ai certitudini fiindca viata e mai tare decat tot ce stii tu? Sa stii ca poti naste dor in inima iubitului? Sa stii ca oameni care ti-au trecut prin viata fac lucruri deprinse de la tine si-i bucura?

Sau sa scrii o carticica pentru cei pe care nu-i stii dar carora le va folosi macar ca imbold daca vor sa fie mai sanatosi.

Cam asa am scris cartea, intr-o perioada cand livingul a devenit sala de sport, balconul a devenit terasa de socializare cu mediul inconjurator, online-ul s-a transformat in iesiri la teatru, opera, targuri, intalniri pe toate temele actuale personale…etc.

Nu se vrea o carte publicata si de vanzare ci doar atat. O urma lasata cu bucurie, pe care daca o citesti, viata ta e un pic mai frumoasa. Si tu esti un pic mai fericit. Si corpul tau e un pic mai sanatos. Si mintea ta e un pic mai odihnita.

Pentru ca si eu sunt doar un pic din timpul in care eu si cu tine suntem contemporani. 

Daca vrei sa fim impreuna pe facebook, am facut un grup in care ne aflam intr-o bucatarie imaginara comuna. Gatim aceleasi retete, facem impreuna liste de cumparaturi, invatam impreuna ce simtim ca avem nevoie pentru a parcurge drumul slabitului. Si nu numai. Ca doar in bucatarie se spun povesti, se nasc idei, se fac planuri, se vad filme…se traieste mult din viata ta.

O sa vina si vremea sa ne vedem fata in fata. Dar pana atunci, te astept aici: Bucatarim la fel dar cu pofta de slabit.

You may also like

Leave a Comment