Home Ce am mai făcut Un sufletel care te inspira si motiveaza

Un sufletel care te inspira si motiveaza

by Andra

Nor este un border collie de 6 saptamani care a intrat in viata mea dupa ce nu am avut curajul sa visez vreodata sa vina. Doar mi-am facut constiincioasa teste de compatibilitate cu rase de caini, am colectionat calendare cu pui si adulti din aceasta rasa, am devenit membra a unui grup foarte activ pe facebook care este format din detinatori de astfel de caini, am citit multe carti si vazut filme de dresaj despre ei…multe, da.

Era undeva o speranta ca daca vine cumva in viata mea, sa fiu pregatita.

Sunt pregatita cu toate cele de mai sus dar m-am vazut surprinsa de cand e cu mine de nemasuratele emotii pe care mi le da un sufletel care ma priveste cu incredere. Daca ne straduim impreuna, amandoi ne propunem ca relatia noastra sa fie bazata pe respect.

Legatura dintre el si pasiunea mea pentru o viata sanatoasa este ca, jucandu-ma putin cu imaginatia, cred ca el m-a ales pe mine. Imi place sa fac miscare, sunt activa indiferent de ce probleme am atat in viata personala cat si de profesie, mananc sanatos si sunt dispusa sa-i invat pe altii daca am ce sa spun pentru a le fi folositor.

In fiecare zi constat ca Nor imi educa rabdarea, dispozitia sa invat pe altcineva ce cred eu ca e bine, atentia la o fiinta care are nevoie de multa timp si afectiune dar mai ales imi descopera niste emotii pe care nu mi le stiam, nici macar ascunse.

Tehnic se poate spune ca pun zilnic in practica lectii de dresaj. Simt, de fapt, ca e ce imi lipsea pentru a-mi continua cu daruire pasiunea mea pentru nutritie si viata echilibrata. Simt ca imi atrage atentia mereu ca cei din jurul meu merita mai multa dragoste si mai ales daruire. Cu Nor, e mai usor sa ma gandesc ca pot fi de ajutor acelora care au nevoie de povestile mele pentru a le fi mai bine. Fie ca sunt povesti despre nutritie, fie ca sunt despre viata, am ceva de impartasit. El imi transmite asta. Si o face in modul ideal, ceea ce inseamna ca sunt norocoasa.

Asa ca, Nor, bine ai venit in viata mea (de nutritionist).

You may also like

Leave a Comment