Home Ce am mai gătit Dragoste de-a sila cu urzici

Dragoste de-a sila cu urzici

by Andra

Am cunoscut atat de putini oameni care poftesc dupa urzici si mie imi plac asa de tare…In luna asta a povestilor de iubire, am fortat un pic soarta.

M-am tot gandit cum sa combin o grasime saturata si care nu e recomandata pentru slabit dar care e atat de buna la gust, untul. Cand am mai pus si branza de burduf langa el, deja am zis ca niste mamaliga e ce ne place multora dintre noi. Pe de alta parte, adesea ne dorim niste ciuperci umplute cu unt si bine facem caci devin o portie nutritionala tare echilibrata.

N-a mai fost decat un pas pana la ideea de umplere a ciupercilor cu un amestec savuros de urzici fierte, bine scurse si date in blender cu branza si unt. Nu am pus usturoi fiindca ar fi fost doua arome tari alaturi de usoara iutime a burdufului.

In povestea asta, urzicile sunt precum fata sau baiatul cu fata de tocilar, adesea anxios si sigur introvertit. Combinatia adaugata de lactate si ciuperci aduce cu niste domnisoare preocupate inca din adolescenta de rafinamentul feminin dar cu o calitate din ce in ce mai rar intalnita, atentia la ce nu se vede in aspectul baietilor. De-asta se cheama ca am fortat soarta.

In timp, un cuplu format dintre o fata frumoasa si un baiat mai putin aratos poate sa fie o relatie sanatoasa si de lunga durata. Poate ca la inceput e dragoste de-a sila. Dar poate in timp, ea nu mai e asa si nu se adevereste vorba din popor ca nu se poate.

Cert e ca merita incercat. Nu e totul roz sau rosu in luna asta dar te poti gandi ca devine.

Si reteta care e complicata, ca orice relatie ce necesita timp. Am fiert urzicile cca 30 minute si le-am scurs. In blender, pentru 2 maini de urzici fierte am adaugat 50 grame unt si 200 grame branza de burduf. La cuptor le-am tinut cca 15 minute.

You may also like

Leave a Comment