Home Ce am mai gătit O saorma putin altfel

O saorma putin altfel

by Andra

In vremuri cu restaurante inchise si miros de saorma servita inca la geam, tentatia e greu de stavilit.

Si eu patesc la fel, sa incat m-am tot gandit cum sa fac sa-mi prepar o saorma in stilul meu de a ma hrani.

E atat de simplu…Am pastrat lipia, da. Forma e fix aceeasi, carbohidratii la locul lor dar sa vedeti ce se afla in ea.

Sosul e fasole facaluita diluata cu sos de rosii. Am bifat asa niste proteine vegetale bune.

Dintre verdeturi am pus tot ce aveam in casa, in felul asta se umple lipia de care nu m-am putut lipsi.

Feliile de tofu sunt aportul necesar pentru a o face sa fie comparabila ca satietate cu aceea de la geam, mirositoare. Si asta in cazul in care e suficienta carne in ea.

Daca adaugi si niste felii de avocado sunt si lipide, dar bune, nu ca cele din sosurile…acelea de la geam.

Arata la fel si e culmea, mai buna la gust. Normal ca are usturoi in fasole, caci doar el e farmecul in orice saorma de pe la noi.

Tot am tinut-o in comparatii. Sa scriu si ca cea de la geam are macar 1000 calorii, iar a mea vreo 300.

You may also like

Leave a Comment