Home Ce am mai gătit Prajit cand vrei sa slabesti? Da, dar nu orice.

Prajit cand vrei sa slabesti? Da, dar nu orice.

by Andra

Cele mai multe frustrari cand accepti ca e musai sa incepi cursa grea si uneori prea lunga pentru slabit apar in raport cu vechile gusturi. Memoria papilelor gustative ne pune la grele incercari.

Sunt putine diete si moduri pe care le alegem de a slabi care accepta prajelile. Si pe buna dreptate, caci uleiul ars si mai ales carnea dar si fainoasele in ulei incins nu favorizeaza o digestie buna si implicit nu te ajuta la slabit.

Nu am facut o preocupare din a gasi feluri de mancare in care sa pot praji alimente pentru ca mi-e pofta de acel gust. Experimentul propus astazi de naut tras la tigaie a fost o intamplare care mi-e relevat un gust de exceptie si neintalnit.

De fapt e un amestec de castana, aluna si porumb in cea mai fericita combinatie. Si nu e daunator precum faina sau carnea trasa la tigaie.

Pana la urma, povestea nautului prajit e despre a gasi solutii pentru fericirea papilelor gustative. Sunt de baza ca ajutor pe drumul acesta, in care de cele mai multe ori facem efort sa ne opunem poftelor exprimate de fapt de creier dar trait prin gust.

Daca le avem aliate, pe ele papilele gustative, ne e noua mai usor. Asa ca fa-le fericite si tu slabesti mai cu pofta.

You may also like

Leave a Comment